Design med stil

Tiltræk kunder med et flot og brugervenligt hjemmeside design. Få alt indenfor design af hjemmesider, som en lille virksomhed har brug for til at vokse sig større. Kontakt mig i dag og lad mig hjælpe med at sætte stil på din forretning.

Mockup af hjemmeside design

Fang
opmærksomheden

Mockup af hjemmeside design

Din hjemmeside er din virksomheds ansigt, og hvis du vil tiltrække kunder og bygge et stærkt brand, skal du sørge for, at det ser professionelt ud. Med tilpasset hjemmesidedesign kan du sikre, at din hjemmeside ser flot ud og formidler det rigtige budskab til potentielle kunder.

 • Nemt og overskueligt for dine kunder
 • Brugervenlig redigering for dig
 • Responsive
 • SEO-optimeret
 • Stilrene billeder og billedredigering
 • Matcher virksomhedens stil og målgruppe
 • Vælg din egen hjemmesideplatform

Når jeg udvikler hjemmesider, er mit største fokus på brugeroplevelsen. Det betyder, at siden skal være visuelt tiltalende, ramme målgruppen spot-on og være nem at navigere på. På den måde leverer jeg et produkt, der giver en unik oplevelse og får brugerne til at vende tilbage efter mere.

Kontakt mig i dag og hør nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe en effektiv online tilstedeværelse, som giver flere kunder og skaber mere salg.

Match med din virksomhedsstil

Illustration af bærbar computer

Med et flot og skarpt design får du en hjemmeside, som passer til din virksomheds stil og som fanger dine kunders opmærksomhed. Samtidig får du også et design, som er nemt for dig at redigere i.

Se alt hvad jeg tilbyder indenfor design af hjemmesider. 

Har du brug hjælp til andre design-services, som ikke er beskrevet, er du altid velkommen til at kontakte mig med en forespørgsel.

Jeg tilbyder alt indenfor design af hjemmesider, som en lille virksomhed har brug for – alt sammen, så det passer til din virksomheds unikke stil.

Dit afsnit går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Brugervenligt design

Er din hjemmeside ikke nem at navigere rundt i, forlader besøgende den hurtigt. Jeg designer hjemmesiden, så den er nem at bruge og navigere på. Undgå forvirrende, komplekse designs, der får folk til at forlade din hjemmeside med det samme. Mit design-fokus er på brugeren og virksomhedens salgsbehov samt at sikre, at hjemmesiden er fri for tekniske fejl og at den lever op til de nyeste standarder for webtilgængelighed. Det brugervenlige design vil få dine besøgende til at føle sig hjemme, opbygge tillid, og med den rigtige navigation vil du få din hjemmeside til at vokse.

Webshop og online betaling

Vil du gerne begynde at sælge dine produkter og services online? Jeg designer en smuk webshop på din hjemmeside, så du kan præsentere dine produkter eller services på en attraktiv og brugervenlig måde. Desuden opretter jeg sikre online betalingsmuligheder, så kunderne nemt kan købe dine tilbud med et enkelt klik på en knap. Og ikke nok med det, så kan du nemt administrere ordrer, holde styr på lagerbeholdningen og give dine kunder en sikker og tryg online shoppingoplevelse. Med min hjælp kan du hurtigt og uden stress komme i gang med at sælge online. Kom i gang i dag, og tag din virksomhed til det næste niveau med webshop og online betalingstjenester skabt af Færk Webbureau.

Bookingsystem

Et solidt bookingsystem på din hjemmeside er rygraden i din virksomhed. Uanset hvilke services, du sælger, vil et bookingsystem være med til at øge konverteringsraterne og generere mere salg på kortere tid. Du får et stilfuldt, moderne design, der gør bookinger ubesværede og nemme. Du skal ikke længere bruge dyr administrationstid på at kommunikere med kunderne i telefonen eller via e-mail! Overlad opsætning af bookingsystemet på din hjemmeside til mig – så kan du forkusere på det, du gør bedst.

Billeder & billedredigering

Giv din hjemmeside liv med billeder og grafik af høj kvalitet. Med min omfattende portefølje af fotos og grafiske billeder kan jeg skabe et fantastisk visuelt design til din hjemmeside, der vil fange og engagere brugerne. Jeg kan også redigere dine egne billeder for at give dem et professionelt udseende, som samtidig matcher din virksomheds stil. Med mine kreative billedredigeringsfærdigheder kan jeg forvandle dine billeder til fantastiske kunstværker, der tiltrækker brugerne og får din hjemmeside til at skille sig ud. Lad mig hjælpe dig med at skabe en imponerende hjemmeside, der vil gøre et varigt indtryk på dine besøgende.

Responsive

For at give den bedste oplevelse for alle webbrowsere, er det vigtigt, at din hjemmeside er designet responsivt. Responsivt webdesign er en designteknik, der bruger flydende gitter, fleksible billeder og medieforespørgsler til at skabe websteder, der ser godt ud på enhver enhed. Min ekspertise inden for responsivt webdesign gør, at jeg kan skabe din hjemmeside, så den vil være optimeret til den bedste visningsoplevelse på enhver enhed. Giv dine besøgende det bedste førstehåndsindtryk med et responsivt hjemmesidedesign lavet af Færk Webbureau.

SEO-optimeret

Optimér din hjemmeside til større synlighed og højere placeringer i søgemaskineresultaterne – og hold dig foran konkurrenterne! Jeg designer din hjemmeside til at være søgemaskineoptimeret (SEO), så den ligger højere på Google og er mere synlig for potentielle kunder. Det skaber flere besøgende på din hjemmeside, som i sidste ende bliver til dine kunder. Kontakt mig i dag, for at starte processen med at få en fantastisk søgemaskineoptimeret hjemmeside!

Nyhedsbreve & SoMe

Leder du efter en måde, hvorpå du bedre kan engagere dig i dit publikum? Nyhedsbreve og sociale medier er den perfekte måde at holde kontakten med dine kunder og tilhængere på. Jeg tager mig af det hårde arbejde for dig og laver opsætning og design af nyhedsbreve, så du kan fokusere på at levere det indhold, der betyder noget for dine kunder. Jeg sørger også for at opsætte din hjemmeside til dine sociale medie platforme, så du nemt kan dele dit indhold og kommunikere med dine følgere. Med et flot og specialtdesignet nyhedsbrevsskabelon og opsætning til dine sociale medier kan du sikre, at dit publikum holdes opdateret med de seneste produkt- og nyhedsopdateringer.

Fra idé
til færdigt produkt

Alle hjemmesider er forskellige, men jeg har stort set altid den samme tilgang til mit arbejde med at designe hjemmesider og skrive webtekster.

'Dialog' er et keyword igennem hele processen. Derfor holder vi flere gange møder undervejs, hvor vi snakker om dine ønsker og behov.

Se her, hvordan processen foregår.

Første snak

Ved vores første uforpligtende snak, gennemgår vi dine ønsker og behov for din hjemmeside og/eller tekster. Herefter sender jeg dig en kontrakt til underskrivelse med de aftalte opgaver.

Den nødvendige info

For at få et slutprodukt, der matcher din virksomhed, er det vigtigt, at jeg får et ordentligt indblik i virksomhedens ydelser, brand, værdier mm.

Arbejdet starter

Jeg påbegynder arbejdet med at designe og/eller skrive teksterne. Undervejs afholder vi et møde, hvor du har mulighed for at komme med input til eventuelle ændringer, du måtte have.

Du får dit produkt

Designer jeg din hjemmeside, vil du modtage brugernavn og kodeord til din hjemmesides login. Har jeg kun skrevet dine tekster, modtager du dem i en Word-fil lige til at sætte ind på din hjemmeside.

Responsive

Responsive

Alle hjemmesider, jeg udvikler, er lavet, så de fungerer på alle enheder. Det betyder, at dine kunder altid kan tilgå din hjemmeside - uanset om de sidder ved computeren, telefonen eller tabletten.

Kun fantasien sætter grænser

Med WordPress er der stort set uendelige muligheder for at få skræddersyet lige præcis det design, som du ønsker. Systemet er lidt teknisk tungt, men bare rolig - du får en gratis introduktion til WordPress og ellers kan du også overlade vedligehold til mig igennem en serviceaftale.

Du skal vælge WordPress, fordi:

 • Du kan få præcis det design, du ønsker
 • Det er billigt
 • Med en kort introduktion kan du selv indsætte din egen tekst
 • Gode sikkerhedsplugins, som du selv eller jeg kan vedligeholde
 • Du kan altid få service og hjælp hos mig

Intuitiv redigering

Det største plus ved Wix er brugervenligheden. Når hjemmesiden er færdiglavet, er den nem at vedligeholde og redigere. Wix er en abonnementsløsning med forskellige prisniveauer, alt afhængig af hvad du har brug for, at din hjemmeside skal kunne. Der skal desværre ikke meget til, før det er nødvendigt at opgradere abonnementet, hvilket godt kan gå hen og blive en dyr affære. Derudover er der visse begrænsninger med hensyn til design og opsætning.

Du skal vælge Wix, fordi:

 • Det er nemt at vedligeholde og redigere din hjemmeside
 • Du kan opgradere din abonnementsløsning, når du får brug for det
 • God sikkerhed som en del af systemløsningen
 • Du kan altid få service og hjælp hos mig

Din
platform
dit
valg

Vælg selv den hjemmesideplatform, som passer bedst til din virksomhed og dit behov.

Du kan vælge imellem WordPress og Wix. Læs mere om de to hjemmesideplatforme nedenfor.

få din virksomhedtil at nånye højder

Mine priser er ikke kun konkurrencedygtige - de er designet til dig, der har en lille virksomhed. Uanset størrelse og behov, tilbyder jeg hjemmesider, som passer til dit budget.

Mockup af hjemmeside
Mockup af hjemmeside
Mockup af hjemmeside
Mockup af hjemmeside
Mockup af hjemmeside
Log for Fødselsterapeuten i Randers

Sarah,
ejer af Fødselsterapeuten i Randers

"Jeg er enormt glad for, at jeg har valgt Kamilla til at lave min hjemmeside."

"Hun gør hjemmesiden nem og overskuelig. Hun har øje for, hvad kunderne ser og hvad de ligger mærke til, samtidig lytter hun til mig og mine idéer.

Og så har hun helt grundlæggende styr på alle de regler, der er i forbindelse med arbejdet med mennesker og salg. Det er en kæmpe hjælp for mig og min forretning, og Kamilla får de varmeste anbefalinger herfra.

Har du spørgsmål?

Find svar på de ofte stillede spørgsmål om design af hjemmesider. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Service

Klik her, hvis du har en serviceaftale og har brug for hjælp.

w

Uforpligtende tilbud

Klik her, hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud.

Hvor lang tid tager det at designe en hjemmeside?

Typisk tager det ca. to uger at designe en hjemmeside. Det kommer dog meget an på behov og ønsker for hjemmesiden. Skal din hjemmeside eksempelvis kun indeholde få sider med et simpelt design, kan det godt gå hurtigere end to uger. Hvorimod hvis du har behov for mange sider med mange funktioner (f.eks. bookingsystem), tager det længere tid.

Kan du hjælpe mig med min hjemmeside efter den er færdig?

Ja, jeg kan sagtens hjælpe dig med eksempelvis at redigere i design, tekst og billeder efter din hjemmeside er færdig. Jeg tilbyder en klippekortsordning, hvor du kan købe klippekort til henholdsvis 5, 10 og 15 timer. Læs mere om min klippekortsordning:

Kan jeg selv bestemme, hvordan min hjemmeside skal se ud?

Du kan naturligvis helt selv bestemme, hvordan din hjemmeside skal se ud. Som udgangspunkt vil du modtage tre udkast til design på  hjemmeside, som du kan vælge imellem. Er der ingen af de tre designs, som falder i din smag, kan vi naturligvis lave en særlig aftale, hvor du får skræddersyet din hjemmeside præcis, som du ønsker den. Jeg designer din hjemmeside ud fra dine ønsker og behov samt din virksomheds profil og målgruppe. Jeg vil undervejs komme med råd og anbefalinger til, hvordan hjemmesiden designmæssigt tager sig bedst ud, for at fange dine kunders opmærksomhed og fastholde dem på hjemmesiden. Jeg vil altid være ærlig overfor dig, hvis du har et bestemt syn på din hjemmeside, som jeg vurderer ikke er den optimale løsning. Men i sidste ende er det dig, der har den endelige beslutning, om hvordan din hjemmeside skal se ud.

Hvilken hjemmesideplatform bør jeg vælge - WordPress eller Wix?

Du bør vælge den hjemmesideplatform, som passer bedst til dine behov. Jeg designer hjemmesider i WordPress og Wix, og hver især har fordele og ulemper.

Læs mere om WordPress og Wix:

Kan min hjemmeside tilgås på alle enheder?

Ja, jeg laver din hjemmeside responsive. Det betyder, at den kan ses på computer og i en særlig mobil-form på tablet og telefon.

Er der mulighed for at mine kunder kan lave bookinger på min hjemmeside?

Ja, det kan sagtens lade sig gøre at sætte et bookingsystem op. Her kan dine kunder booke nye aftaler og se ledige tider. Det er også muligt at lave kundelogin, så dine kunder kan aflyse deres aftaler og se bookinghistorik.

Har du spørgsmål?

Find svar på de ofte stillede spørgsmål om design af hjemmesider. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Service

Klik her, hvis du har en service-aftale og har brug for hjælp.

Uforpligtende tilbud

Klik her, hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud.

Hvor lang tid tager det at skrive indholdet til min hjemmeside?

Det afhænger af antallet af sider og hvad du vil med din hjemmeside. Hvis du f.eks. skal oprette et statisk websted, kan det tage så lidt som et par timer at skrive indholdet til dit websted. Hvis du har mere komplekse behov såsom en e-handelsbutik, så vil det tage mere tid og ressourcer. Kontakt mig i dag, for at høre nærmere, hvor lang tid det tager for mig at skrive netop dine tekster.

Skriver du tekster til alle brancher?

Jeg tilbyder at skrive tekster til alle brancher. Så uanset om du er i en branche for skønhed og velvære, detail eller noget helt tredje, kan jeg skrive tekster til dig.

Hvilke slags tekster skriver du?

Jeg skriver al slags indhold til din hjemmeside, herunder tekster om dine services eller produkter, din virksomheds profil, blogindlæg og meget andet. Jeg skriver også tekster til markedsføringsøjemed, bl.a. nyhedsbreve og opslag til sociale medier.

Kan jeg få skrevet tekster til sociale medier og nyhedsbreve?

Ja, du kan få skrevet tekster til sociale medier eller nyhedsbreve. Der er mange mennesker, der søger at outsource skrivningen af deres tekster til en anden. Dette skyldes mest, at de ikke har tid eller færdigheder til selv at skrive indholdet.

Sociale medier og nyhedsbreve kan bruges som en måde at kommunikere med dine kunder, følgere og leverandører på. De kan også bruges som en måde at promovere dine produkter og tjenester, hvilket igen vil føre til mere salg for din virksomhed.

Er teksterne optimeret til søgemaskiner?

Al indhold på din hjemmeside skrives til søgemaskineoptimering (SEO). Teksterne er skrevet på en måde, så de har større chance for at placere sig på de første sider i Googles søgeresultater. Læs mere om SEO-tekster her.

Hvad koster det at få skrevet tekster?

Prisen er skræddersyet til dig og afhænger derfor af, hvad du skal have lavet. Du kan se mine vejledende priser, men du er altid velkommen til at kontakte mig, for en mere præcis pris.

Din platform – dit valg

Vælg selv den hjemmesideplatform, som passer bedst til din virksomhed og dit behov. Du kan vælge imellem WordPress og Wix. Læs mere om de to hjemmesideplatforme nedenfor.

Kun fantasien sætter grænser

Med WordPress er der stort set uendelige muligheder for at få skræddersyet lige præcis det design, som du ønsker. Systemet er lidt teknisk tungt, men bare rolig - du får en gratis introduktion til WordPress og ellers kan du også overlade vedligehold til mig igennem en serviceaftale.

Du skal vælge WordPress, fordi:

 • Du kan få præcis det design, du ønsker
 • Det er billigt
 • Med en kort introduktion kan du selv indsætte din egen tekst
 • Gode sikkerhedsplugins, som du selv eller jeg kan vedligeholde
 • Du kan altid få service og hjælp hos mig

Intuitiv redigering

Det største plus ved Wix er brugervenligheden. Når hjemmesiden er færdiglavet, er den nem at vedligeholde og redigere. Wix er en abonnementsløsning med forskellige prisniveauer, alt afhængig af hvad du har brug for, at din hjemmeside skal kunne. Der skal desværre ikke meget til, før det er nødvendigt at opgradere abonnementet, hvilket godt kan gå hen og blive en dyr affære. Derudover er der visse begrænsninger med hensyn til design og opsætning.

Du skal vælge Wix, fordi:

 • Det er nemt at vedligeholde og redigere din hjemmeside
 • Du kan opgradere din abonnementsløsning, når du får brug for det
 • God sikkerhed som en del af systemløsningen
 • Du kan altid få service og hjælp hos mig