Drift

Sikker drift til alle tider

Problemfri drift.

Pålidelig support.

 

Vær sikker på, at driften af din hjemmeside kører problemfrit og at du altid har adgang til hjælp, når du har brug for det.

Når det kommer til at drive en hjemmeside, er det vigtigt at have en pålidelig partner ved sin side. Jeg håndterer alt fra hosting til teknisk drift og opdateringer af indhold, så du kan fokusere på din virksomhed uden bekymringer. Min support er altid tilgængelig, klar til at hjælpe.

Effektiv og bekymringsfri drift

 

Når jeg står for din hjemmesides drift, behøver du ikke bekymre dig. Jeg sikrer, at den fungerer korrekt, og hvis du ønsker opdateringer i design eller tekst, sender du mig blot dit materiale eller ideer, og din hjemmeside opdateres snart med nyt indhold.

Hosting

Slip for besværet med opsætning af hosting, og overlad i stedet de tekniske detaljer til mig – så er du sikker på, at din hjemmeside altid er online og klar til dine besøgende.

Teknisk drift

Tag det helt roligt, mens jeg sørger for, at alle bagvedliggende processer kører smertefrit og optimalt uden driftsproblemer.

Opdateringer af indhold

Undgå at bruge tid på at opdatere din hjemmesides indhold – lad mig om at opdatere design og tekst, når du har brug for det.

Support

Jeg står tilgængelig både inden for og uden for almindelig åbningstid for at besvare dine spørgsmål og løse eventuelle udfordringer, du måtte støde på.

Og meget mere…

Kontakt mig i dag og hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig.

Design

Tekst

Drift

Marketing

Brug For hjælp?

Har du Spørgsmål?

Bare rolig - Her finder du svarene

When should I receive my money?

We help companies generate real results today and build a strategy that will endure well into the future. Zikzag advanced manufacturing experts provide your company with deep experience in the aerospace.

Hvordan kan jeg få hjælp, hvis der opstår tekniske problemer med min hjemmeside?

Skulle der opstå tekniske problemer med din hjemmeside, kan du kontakte mig pr. telefon eller e-mail – og jeg står naturligvis også rådighed uden for min åbningstid.

Kan jeg nøjes med kun at få hjælp til teknisk drift?

Ja, selvfølgelig! Køber du mit basis-abonnement, er du sikker på at være dækket helt ind, både når det kommer til den tekniske drift og hosting. Ønsker du et skræddersyet abonnement, som passer præcist til dine behov, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig.

When should I receive my money?
We help companies generate real results today and build a strategy that will endure well into the future. Zikzag advanced manufacturing experts provide your company with deep experience in the aerospace.

Hvad koster drift af en hjemmeside?

Omkostningerne varierer afhængigt af behovene. På pris-siden kan du se de forskellige abonnementsløsninger, som du kan vælge. Skulle der ikke være et abonnement, som matcher dine behov, skræddersyr jeg naturligvis et abonnement til dig.

Hvis Færk Webbureau tager sig af driften af min hjemmeside, er min hjemmeside så beskyttet mod hacking og andre trusler?

Du kan trygt lægge din hjemmeside i mine hænder, for jeg sørger for, at den er sikret med de fornødne sikkerhedsforanstaltninger, såsom regelmæssige systemopdateringer, firewall til beskyttelse af uautoriseret adgang, kontinuerlig overvågning og backup for hurtig gendannelse ved behov.

Alt til dine driftsbehov

 

Uanset om der er tale om opsætning af hosting, teknisk drift eller opdatering af indholdet på hjemmesiden, så tager det alt sammen tid. Lad mig hjælpe dig med de tekniske detaljer, så du slipper for det. Og har du brug for at få opdateret designet eller tekster på din hjemmeside? Intet problem, for det sørger jeg naturligvis også for dig.

Lad os sammen gøre din hjemmeside til en smidig og problemfri oplevelse. Kontakt mig i dag for at få gang i driften!

Indledende konsultation

"

Udvikling & finjustering

Lancering!

Høj kvalitet til lav pris

Alt du har brug for samlet ét sted

Samtykke

11 + 13 =