Specialist i hjemmesider til små virksomheder

Kamilla Færk
Ejer af Færk Webbureau

Min arbejdsproces

Gå fra drømme til virkelighed

Skaber indsigt i
din virksomhed

Lytter til dine
ønsker og behov

Udvikler
mirakler

Dialog er et keyword i mit arbejde

Det er vigtigt for mig at møde mine kunder i øjenhøjde og sammen med dem tage udgangspunkt i deres ønsker og behov. Jeg sætter en ære i, at mine kunder går fra mig med et glad og tilfreds smil og jeg afleverer kun et færdigt produkt, som både du og jeg selv er tilfredse med.

Kompetencer,
der dækker det nødvendige

WEB DESIGNER

TEKSTFORFATTER

WEBJURIDISK RÅDGIVER

Man kan ikke være lige god til alt, men jeg er god til det,
der er vigtigst.

  • Design
  • Tekstskrivning
  • Webjura
  • Billedredigering
  • SEO/markedsføring
Mockup af hjemmesider

Min rejse til min nye destination

Efter mange års arbejde med kommunikation i den private og semi-offentlige sektor, besluttede jeg mig for at bygge mit eget op fra bunden. Jeg havde længe haft et ønske om at kombinere min erfaring med skriftlig kommunikation og min tekniske og lidt nørdede passion for opbygning af hjemmesider.

I 2022 tog jeg derfor springet og startede min virksomhed Færk Webbureau, og jeg har ikke fortrudt et øjeblik.

Jeg elsker min hverdag, som går med at hjælpe mine kunder med at bygge deres eget livstykke op og se deres visioner komme til live. Jeg er i tæt dialog med mine kunder hele vejen igennem, og jeg afleverer kun opgaver, som jeg selv kan stå inde for.

Er vi et match?

Mit fokus er at hjælpe små virksomheder. Så har du en virksomhed med en stor webshop, der skal have en ny hjemmeside, vil jeg anbefale dig at tage kontakt til nogle af mine dygtige konkur-leger, som arbejder med netop dét. Jeg har valgt at specialisere mig indenfor de små virksomheder, fordi jeg oplever at komme tættere på folk og kan mærke deres passion. Det gør, at jeg bedre kan opfylde deres ønsker og forventninger.

Hvorfor vælge Færk Webbureau?

Hos Færk Webbureau kan du som lille virksomhed få alt under samme tag. Det betyder, at du ikke skal mange forskellige steder, for at få lavet dit hjemmesidedesign, dine tekster og sørge for hjemmesidens sikkerhed. Fra dag et har vi en tæt dialog, hvor jeg lytter til dine ønsker og behov, og hvor jeg får et konkret billede af din virksomhed og hvad den står for. Alt det fletter jeg ind i din hjemmesides design og tekster, så det matcher din virksomhed og fanger din målgruppe.

Det vigtigste for mig er at gøre mine kunder glade og tilfredse for det produkt, de modtager fra mig.

Netop derfor er det også vigtigt, at vi er det helt rigtige match. For er vi ikke det, kan vi risikere, at jeg ikke fuldt ud opfylder de ønsker og behov, som du har som kunde.

Der er mange gode grunde til at vælge mig som dit webbureau, men mærk først efter, hvad dit behov er, så du er helt sikker på, at jeg er den rette for dig.

Fra idé
til færdigt produkt

Alle hjemmesider er forskellige, men jeg har stort set altid den samme tilgang til mit arbejde med at designe hjemmesider og skrive webtekster.

'Dialog' er et keyword igennem hele processen. Derfor holder vi flere gange møder undervejs, hvor vi snakker om dine ønsker og behov.

Se her, hvordan processen foregår.

Første snak

Ved vores første uforpligtende snak, gennemgår vi dine ønsker og behov for din hjemmeside og/eller tekster. Herefter sender jeg dig en kontrakt til underskrivelse med de aftalte opgaver.

Den nødvendige info

For at få et slutprodukt, der matcher din virksomhed, er det vigtigt, at jeg får et ordentligt indblik i virksomhedens ydelser, brand, værdier mm.

Arbejdet starter

Jeg påbegynder arbejdet med at designe og/eller skrive teksterne. Undervejs afholder vi et møde, hvor du har mulighed for at komme med input til eventuelle ændringer, du måtte have.

Du får dit produkt

Designer jeg din hjemmeside, vil du modtage brugernavn og kodeord til din hjemmesides login. Har jeg kun skrevet dine tekster, modtager du dem i en Word-fil lige til at sætte ind på din hjemmeside.

Mockup af hjemmeside
Mockup af hjemmeside
Mockup af hjemmeside
Mockup af hjemmeside
Mockup af hjemmeside
Log for Fødselsterapeuten i Randers

Sarah,
ejer af Fødselsterapeuten i Randers

"Jeg er enormt glad for, at jeg har valgt Kamilla til at lave min hjemmeside."

"Hun gør hjemmesiden nem og overskuelig. Hun har øje for, hvad kunderne ser og hvad de ligger mærke til, samtidig lytter hun til mig og mine idéer.

Og så har hun helt grundlæggende styr på alle de regler, der er i forbindelse med arbejdet med mennesker og salg. Det er en kæmpe hjælp for mig og min forretning, og Kamilla får de varmeste anbefalinger herfra.