Om mig

Specialist i hjemmesider

Dialog er et nøgleord

Det er vigtigt for mig at møde mine kunder i øjenhøjde og sammen med dem tage udgangspunkt i deres ønsker og behov. Jeg sætter en ære i, at mine kunder går fra mig med et glad og tilfreds smil og jeg afleverer kun et færdigt produkt, som både du og jeg selv er tilfredse med.

Der er mange gode grunde til at vælge mig som dit webbureau, men mærk først efter, hvad dit behov er, så du er helt sikker på, at jeg er den rette for dig.

Hos Færk Webbureau kan du som lille og mellemstor virksomhed få alt under samme tag. Det betyder, at du ikke skal mange forskellige steder, for at få lavet dit hjemmesidedesign, dine tekster og sørge for hjemmesidens sikkerhed. Fra dag et har vi en tæt dialog, hvor jeg lytter til dine ønsker og behov, og hvor jeg får et konkret billede af din virksomhed og hvad den står for. Alt det fletter jeg ind i din hjemmesides design og tekster, så det matcher din virksomhed og fanger din målgruppe.

Alt samlet ét sted

 

At være en professionelle partner for små og mellemstore virksomheder, som tilbyder en samlet løsning til alle hjemmesidebehov. Mit mål er at levere skræddersyede online løsninger, der forener professionelt design, overbevisende indhold, markedsføring og teknisk ekspertise. På ét sted kan mine kunder finde alt, de behøver for at etablere en stærk online tilstedeværelse, skabe meningsfulde forbindelser med deres målgruppe og sikre en effektiv drift af deres digitale platforme.

Efter mange års arbejde med kommunikation, besluttede jeg mig for at bygge mit eget op fra bunden. Jeg havde længe haft et ønske om at kombinere min erfaring med skriftlig kommunikation og min tekniske og lidt nørdede passion for opbygning af hjemmesider.

I 2022 tog jeg derfor springet og startede min virksomhed Færk Webbureau, og jeg har ikke fortrudt et øjeblik.

Jeg elsker min hverdag, som går med at hjælpe mine kunder med at bygge deres eget livstykke op og se deres visioner komme til live. Jeg er i tæt dialog med mine kunder hele vejen igennem, og jeg afleverer kun opgaver, som jeg selv kan stå inde for.

Målet hos Færk Webbureau er klart og enkelt: At gøre det let for små og mellemstore virksomheder at navigere i den komplekse digitale verden. Jeg stræber efter at være den pålidelige samarbejdspartner, der forenkler processen fra start til slut.

Med 'Alt samlet på ét sted' som mit pejlemærke ønsker jeg at skabe en digital oplevelse, der er så problemfri som muligt. Fra hjemmesidedesign til tekstforfatning og markedsføring - jeg er her for at gøre det let for dig, så du kan fokusere på din virksomhed.

Værdigrundlaget hos Færk Webbureau er dybt forankret i princippet om at møde mine kunder i øjenhøjde. Jeg tror på, at de bedste løsninger opstår i vores samarbejde, hvor jeres ønsker og behov er udgangspunktet.

Værdier som professionalisme, ærlighed og kvalitet er hjørnestenene i det, jeg leverer, og jeg stræber altid efter at opfylde jeres forventninger på bedst mulig vis. Hos Færk Webbureau handler det ikke kun om at levere en service, men om at skabe en positiv oplevelse, hvor I føler jer trygge og tilfredse med resultatet.

Det tilbyder jeg

 

Som lille eller mellemstor virksomhed kan du få dækket alle de behov, du har til din hjemmeside. Uanset om du skal have en simpel og imponerende hjemmeside, en effektiv webshop, en smidig bookingløsning eller en engagerende blog, er jeg her for at levere skræddersyede løsninger.

Med fokus på professionelt design, overbevisende tekster og solid teknisk drift sikrer jeg, at din virksomhed skiller sig ud online og når dine potentielle kunder på den mest effektive måde. Lad os sammen forme din digitale tilstedeværelse og skabe en hjemmeside, der taler direkte til dine behov og målgrupper.

Design

Fra simple hjemmesider til webshop og booking - her du dækket ind.

Drift

Vær sikker på, at din hjemmeside fungerer og at du altid kan få hjælp til opdateringer.

Tekstforfatning

Sælg dine produkter eller ydelser med professionelt skrevet tekster.

Marketing

Nå ud til så mange kunder som muligt med professionel markedsføring.