Privatlivs- og cookiepolitik
for Færk Webbureau

Læs her om, hvordan Færk Webbureau behandler dine personoplysninger, som indsamles, når du modtager services fra mig samt når du bruger min hjemmeside.

Jeg indhenter kun personoplysninger i de tilfælde, hvor det er relevant for din aktivitet hos Færk Webbureau. Ved indsamling og behandling af dine personoplysninger overholder jeg altid alle relevante og gældende lovbestemmelser, herunder bl.a. persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Jeg vil kun opbevare dine personoplysninger, så længe jeg enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet. Privatlivs- og cookiepolitikken er sidst revideret d. 23.01.2023.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.faerkwebbureau.dk er Kamilla Færk Nielsen. Det er ikke et krav, at Færk Webbureau har en DPO, men hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, så kan du kontakte mig via nedenstående e-mail.

Færk Webbureau
Siøvej 25, 8370 Hadsten
CVR-nr. 43009052
Tlf. 51 60 33 94
kontakt@færkwebbureau.dk

Disse personoplysninger indsamler jeg

Færk Webbureau indsamler og behandler dine personoplysninger, når du foretager dig følgende:

 • Besøger min hjemmeside
 • Anmelder min hjemmeside
 • Sender spørgsmål/kommentarer mm. i kontaktformularen

Hvis du ønsker at modtage en ydelse fra mig, har jeg brug for at indsamle visse personoplysninger, for at kunne tilbyde min service, såsom dit navn, adresse, virksomhedsnavn, e-mailadresse, telefonnummer betalingsoplysninger samt de oplysninger, du eventuelt noterer i kommentarfeltet.

Betaling af ydelser hos Færk Webbureau foregår via MobilePay, som registreres af MobilePay Denmark A/S. Ved betaling med MobilePay modtager vi dit fornavn samt fire cifre af dit telefonnummer til betalingsidentifikation. Du kan læse MobilePay Denmark A/S’ privatlivspolitik her.

Behandlingsgrundlag og formål

Besøg på hjemmeside

Når du besøger min hjemmeside, anvender jeg cookies for at hjemmesiden kan fungere, hvilket du kan læse mere om i Færk Webbureaus cookiepolitik nedenfor.

Kommunikation med potentielle kunder

Når du ønsker at høre nærmere om mine services, kan du kontakte mig via:

 • Kontaktformular
 • Email
 • Telefon
 • Chat

Herigennem behandler jeg de personoplysninger, som du har givet. Formålet med behandlingen er eksempelvis at svare på spørgsmål om mine services.

Jeg vil typisk behandle følgende almindelige personoplysninger om dig: navn, e-mail og telefonnummer.

Min lovhjemmel til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.

Beslutter du dig for ikke at modtage services fra Færk Webbureau, sletter jeg dine personoplsyninger, som jeg har modtaget igennem vores kommunikation, inden for en måned.

Jeg gemmer kun dine personoplysninger i længere tid, i tilfælde af du har givet samtykke hertil.

Kunder

Når du bliver kunde hos Færk Webbureau, behandler jeg de personoplysninger, som jeg har modtaget fra dig. Det gør jeg, for at kunne gennemføre den service, som jeg tilbyder. Jeg behandler typisk personoplysninger såom navn, adresse, CVR-nr., betalingsinformationer og lignende. 

Hjemlen til at behandle disse personoplysningerer er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra b.

Når servicen er leveret og eventuelle udestående er afsluttede, så vil jeg umiddelbart herefter slette personoplysningerne.

Bogføring

Færk Webbureau skal som virksomhed gemme alle regnskabsbilag jf. bogføringsloven. Det betyder, at jeg gemmer fakturaer og lignende bilag til brug for regnskabsføring. Heraf kan der fremgå almindelige personoplysninger som navn, adresse, ydelsesbeskrivelse mv.

Færk Webbureaus hjemmel til at behandle personoplysninger til bogføringen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk.1 litra.

Jeg opbevarer disse oplysninger i minimum 5 år efter at indeværende regnskabsår er afsluttet.

Behandling og sletning

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Tidsperioden for opbevaringen af dine personoplysninger afhænger af formålet for behandlingen af personoplysningerne. Personoplysninger, der indgår i bogføringsmateriale, opbevares i fem år fra regnskabsårets udløb, hvorefter oplysningerne slettes (jf. bogføringsloven).

Andre modtagere af personoplysninger

Der benyttes ikke tredjepartnere til at opbevare og behandle de personoplysninger, jeg har om dig.

Profilering og automatiserede afgørelser

Færk Webbureau foretager ikke profilering eller automatiserede afgørelser.

Tredjelandeoverførsler

Der anvendes kun databehandlere beliggende i EU eller i lande, hvor der forekommer tilstrækkelig lov- og sikkerhedsmæssig beskyttelse af personoplysningerne.

Sikkerhed

Alle personoplysninger med største sikkerhed, hvilket betyder, at der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet, misbruges, kommer i hænde hos uvedkommende eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Cookies

Når du besøger hjemmesiden www.faerkwebbureau.dk, indsamles der oplysninger om dit besøg ved hjælp af cookies. Du kan til enhver tid til- og fravælge brugen af cookies, hvilket gøres i pop-up boksen, der kommer frem, når du besøger hjemmesiden, eller ved at udvide boksen nederst i venstre hjørne (har du fjernet boksen ved at trykke på krydset, kan boksen hentes frem igen, ved at tilgå hjemmesiden på ny). Hjemmesiden anvender egne cookies samt cookies fra tredjepart. Tredjepart er underlagt alle til enhver tid gældende juridiske og lovmæssige restriktioner. Varigheden for opbevarelsen af cookies afhænger af cookie-typen.

Nedenfor kan du se hvilke typer cookies, der anvendes samt hvilke, du kan til- og fravælge:

Nødvendige cookies (kan ændres i browserindstillinger, men ændringer kan påvirke brugen af hjemmesiden)
Disse cookies aktiverer kernefunktionalitet som sikkerhed, identitetsbekræftelse og netværksstyring. Disse cookies kan ikke deaktiveres i cookie-indstillingerne.

Marketing cookies (kan ændres i cookie-indstillinger)
Disse cookies bruges til at spore annonceeffektivitet, for at levere en mere relevant service og annoncer, der passer til dine interesser.

Funktionelle cookies (kan ændres i cookie-indstillinger)
Disse cookies indsamler data, for at huske brugervalg, for at forbedre og give en mere personlig oplevelse.

Analytics-cookies (kan ændres i cookie-indstillinger)
Disse cookies hjælper med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden, opdage fejl og yde en generelt bedre analyse.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder. Du har ret til at anmode mig om følgende:

 • At få oplyst om hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig.
 • At få ændret urigtige eller ufuldstændige personoplysninger, jeg behandler om dig.
 • At gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger, jeg behandler om dig.
 • At få slettet personoplysninger, jeg behandler om dig.
 • At få begrænset personoplysninger, jeg behandler om dig.
 • At få overført personoplysninger, jeg behandler om dig, til en anden databehandler.

Ønsker du at indgive en eller flere af ovenstående anmodninger, kan du gøre det til e-mailadresse kontakt@faerkwebbureau.dk. For at kunne behandle din anmodning, skal jeg være sikker på, at du er den, du udgiver dig for. Derfor skal jeg bede dig om sammen med din anmodning at vedhæfte en kopi af gyldig dokumentation (f.eks. kopi af pas, sygesikring eller kørekort).

Du har også til enhver tid ret til at klage til Datatilsynet over min behandling af dine personoplysninger. Kontaktinformationerne til Datatilsynet er: 

Borgergade 28,5.
1300 København
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk