Design

til din hjemmeside

Brug For Hjælp Til...?

Jeg tilbyder alt indenfor design af hjemmesider, som en lille virksomhed har brug for. Med et flot og skarpt design får du en hjemmeside, som passer til din virksomheds stil og som fanger dine kunders opmærksomhed. Samtidig får du også et design, som er nemt for dig at redigere i. Se alt hvad jeg tilbyder indenfor design af hjemmesider.

Jeg tilbyder design af alle typer hjemmesider, uanset om du har brug for en simpel landingsside, en blog eller en hjemmeside med komplicerede funktioner. Jeg skaber skræddersyede løsninger, der passer til dine behov og dit budget.

Alle typer hjemmesider

Skal du sælge produkter eller services, så tilbyder jeg design af webshop eller online betalingssystem. Når hjemmesiden er opsat, kan du nemt administrere dine produkter/services, ordrer og kunder fra et enkelt kontrolpanel.

Webshop & Online Betaling

Jeg tilbyder design af hjemmesider med integreret bookingsystem. Bookingsystemet gør det nemt for dine kunder at bestille tid og modtage bekræftelse, og samtidig slipper du for en masse administration.

Bookingsystem

En login-funktion giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder eller brugere en personlig og sikker oplevelse på din hjemmeside. Du kan oprette forskellige brugersider med forskelligt indhold og funktioner, som kun de relevante brugere kan få adgang til.

Brugerlogin

Få din hjemmeside til at se endnu mere professionel ud med flotte, redigerede billeder og grafik. Jeg tilbyder at redigere dine billeder, så de står skarpt og passer til din hjemmeside. Har du ingen billeder, tilbyder jeg også billeder fra mit eget billedarkiv.

Grafisk billedredigering

Du vælger selv hvilken hjemmesideplatform, som passer til dig og dit behov. Vælg mellem det brugervenlige Wix eller WordPress med uanede muligheder.

Vælg din hjemmesideplatform

Fang dine kunders opmærksomhed
Din hjemmeside er din virksomheds ansigt, og hvis du vil tiltrække kunder og bygge et stærkt brand, skal du sørge for, at det ser professionelt ud. Med tilpasset hjemmesidedesign kan du sikre, at din hjemmeside ser flot ud og formidler det rigtige budskab til potentielle kunder.

Overskueligt for dine kunder Brugervenlig redigering for dig Responsive Stilrene billeder Matcher virksomhedens stil og målgruppe

Når jeg udvikler hjemmesider, er mit største fokus på brugeroplevelsen. Det betyder, at siden skal være visuelt tiltalende, ramme målgruppen spot-on og være nem at navigere på. På den måde leverer jeg et produkt, der giver en unik oplevelse og får brugerne til at vende tilbage efter mere. Kontakt mig i dag og hør nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe en effektiv online tilstedeværelse, som giver flere kunder og skaber mere salg.

Processen

1

Ønsker & Behov

Jeg lytter til dine ønsker, behov og mål for din hjemmeside. Jeg rådgiver dig om de bedste løsninger og giver dig et uforpligtende tilbud.

2

Design & Udvikling

Jeg designer og udvikler din hjemmeside og dets indhold samt andet, du har behov for. Du er med i hele processen, og alt laves ud fra dine ønsker og behov.

3

Levering & Introduktion

Jeg leverer din hjemmeside til dig og giver dig en grundig introduktion til hvordan du selv kan opdatere den. Jeg tilbyder også løbende support og vedligeholdelse.

"

Jeg er enormt glad for, at jeg har valgt Kamilla til at lave min hjemmeside.

Hun gør hjemmesiden nem og overskuelig. Hun har øje for, hvad kunderne ser og hvad de lægger mærke til, samtidig lytter hun til mig og mine idéer.

Og så har hun helt grundlæggende styr på alle de regler, der er i forbindelse med arbejdet med mennesker og salg. Det er en kæmpe hjælp for mig og min forretning, og Kamilla får de varmeste anbefalinger herfra.

Lad Os Sammen Skabe
Din Drømmehjemmeside

Få en skræddersyet hjemmeside, som passer til dit behov og budget. Book et gratis og uforpligtende møde allerede i dag.