Godt Fra Start

med din hjemmeside

Brug For Hjælp Til...?

Er du klar til at tage din virksomhed online? Jeg hjælper dig med alle de praktiske og tekniske detaljer ved din opstart. Og har du brug for yderligere hjælp, tilbyder jeg naturligvis også support og service. at registrere dit domæne, oprette hosting hos den ønskede hostingudbyder og give ekspertrådgivning om, hvilke overvejelser du skal gøre dig til din nye hjemmeside. Se alt hvad jeg tilbyder, så du kommer godt fra start med din drømmehjemmeside.

At registrere et domæne kan være indviklet og tidskrævende, men heldigvis kan jeg hjælpe dig med processen. Så kan du få din hjemmeside op at køre på ingen tid.

Registrering Af Domæne

Jeg hjælper dig også med at opsætte hosting hos din valgte hostingudbyder. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om de tekniske aspekter i at komme i gang med din hjemmeside.

Oprettelse Af Hosting

Vis din virksomhed med stil, og skil dig ud fra mængden. Få en professionelt designet brochure, som præcist og målrettet viser, hvad din virksomhed tilbyder.

Design Af brochure

Få skræddersyede visitkort, der afspejler din virksomheds identitet. Jeg tilbyder unikke og professionelle visitkort, der efterlader et varigt indtryk på dine kunder og forretningsforbindelser.

Design Af Visitkort

Ud over den times gratis introduktion til din hjemmesideplatform, som medfølger mine services, tilbyder jeg undervisning, så du kan komme mere i dybden med din hjemmesideplatform.

Udvidet Oplæring Af Din Hjemmesideplatform

Lad mig tage mig af vedligeholdelsen og opdateringen af din hjemmeside, så du kan fokusere på din kerneforretning. Har du brug for hjælp, står jeg også til rådighed med support.

Support & Service

Hjemmeside uden alt besværet
Jeg bestræber mig på at gøre processen så problemfri som muligt for dig, så du kan fokusere på din forretning. Undgå bekymringerne, og overlad i stedet de tekniske og langhårede detaljer med din hjemmeside til mig. Jeg hjælper dig med at komme godt fra start, og giver dig professionel vejledning hele vejen igennem.

Kom nemt og hurtigt i gang med din hjemmeside Få designet visitkort og brochurer Professionel rådgivning og vejledning Slip for alle de tekniske og praktiske detaljer Få support, når du har brug for det

Virksomhedens sikkerhed, håndtering af private data samt webtilgængelighed bør – og skal – være en topprioritet for alle, der driver en hjemmeside. Der er mange regler at følge, men det eneste, der skal til, er en som mig, for at hjælpe dig med at gøre din hjemmeside lovlig og sikker. Du behøver ikke selv sætte dig ind i langhårede regler – det har jeg allerede gjort for dig! Jeg sikrer, at din hjemmeside står fast overfor trusler, at den overholder loven og at den får din virksomhed til at fremstå professionel overfor dine kunder.

Processen

1

Ønsker & Behov

Jeg lytter til dine ønsker, behov og mål for din hjemmeside. Jeg rådgiver dig om de bedste løsninger og giver dig et uforpligtende tilbud.

2

Design & Udvikling

Jeg designer og udvikler din hjemmeside og dets indhold samt andet, du har behov for. Du er med i hele processen, og alt laves ud fra dine ønsker og behov.

3

Levering & Introduktion

Jeg leverer din hjemmeside til dig og giver dig en grundig introduktion til hvordan du selv kan opdatere den. Jeg tilbyder også løbende support og vedligeholdelse.

"

Jeg er enormt glad for, at jeg har valgt Kamilla til at lave min hjemmeside.

Hun gør hjemmesiden nem og overskuelig. Hun har øje for, hvad kunderne ser og hvad de lægger mærke til, samtidig lytter hun til mig og mine idéer.

Og så har hun helt grundlæggende styr på alle de regler, der er i forbindelse med arbejdet med mennesker og salg. Det er en kæmpe hjælp for mig og min forretning, og Kamilla får de varmeste anbefalinger herfra.

Lad Os Sammen Skabe
Din Drømmehjemmeside

Få en skræddersyet hjemmeside, som passer til dit behov og budget. Book et gratis og uforpligtende møde allerede i dag.